Tvillingarna

Boka

Boka Nu!

Välj en tid som passar dig. Vi ringer upp dig!
Läs Mer

tvillingarna stjärntecken

Tvillingarna: 21 maj - 21 juni
Kvick, kommunikativ, ytlig, nyfiken, självständig, modig, impulsiv, stressad
Element: Luft
Tarotkort: De Älskande, Åtta i Svärd, Nio i Svärd, Tio i Svärd

Vem är tvillingen?
Symboliken med tvillingarna är den dubbla personligheten. De kan vara begåvade, kvicktänkta och anpassningsbara. Till de mindre smickrande egenskaperna hör ytlighet, rastlöshet samt en förmåga att ej slutföra saker. Tvillingarna av vanligtvis nyfikna och älskar att prata med folk. Ett fördomsfritt och öppet sinne är ofta en tillgång i olika sociala sammanhang. De är goda kommunikatörer och älskar att berätta. Samtidigt kan de vara ytliga och motsägelsefulla. Även om tvillingarna älskar att prata och träffa nya människor finns inget genuint intresse. Den nyfikenhet som uppvisas är flyktig och letar hela tiden efter något nytt. De kan vända snabbt och anpassa sig efter nya situationer. Omgivningen kan uppfatta beteendet som att "vända kappan efter vinden".

De är väldigt diskussionsbenägna och ger sig gärna in i debatter. Energin och intelligensen känns ungdomlig och frisk men kan vända snabbt. Tvillingarna har inte ork att föra en diskussion till sitt slut utan går fort över till något annat. Inte sällan byter de åsikt vilket framstår som obeslutsamt eller oengagerat. Denna kombination av egenskaper gör att de är bra på att lägga fram idéer men inte lika bra på att genomföra. Tvillingen är perfekt att ha med i ett projekts uppstart men kan vara sämre på att driva saker mer långsiktigt. Det kräver tålamod och planering som tvillingen tyvärr inte har.

Den sociala begåvningen är tvillingarnas största tillgång. Omgivningen upplever tvillingarna som humoristiska och fartfyllda. Det motsatta könet dras gärna till tvillingarna men blir ofta besvikna. Tvillingarna är bra på ytliga relationer och korta förbindelser men har svårt att binda sig. Hur engagerad en tvilling än kan verka i början så svalnar intresset snabbt. Tvillingens ungdomliga personlighet har baksidan att de ofta är omogna. De har därför svårt att axla ansvaret det innebär att vara i en relation och ha familj. Kombinationen med att ha svårt för ansvar samt den sociala begåvningen gör tvillingen benägen att ha flera relationer igång samtidigt.

Dualismen i personligheten kan också visa sig genom en explosiv aggressivitet. Fysisk aggressivitet från en tvilling, som annars är väldigt trevlig, kan chocka omvärlden men hör till personligheten. Kvinnliga tvillingar blir sällan fysiskt aggressiva men kan vara häpnadsväckande kreativa i sina metoder för att ställa till skada.

Var hittar du tvillingarna?
Över allt där det händer mycket saker och allt går fort. Framförallt yrken inom media och kommunikation attraherar tvillingarna. Även yrken som medför mycket resor och snabba byten kan vara populära bland tvillingarna. Föga förvånande är den brittiske kändiskocken Jamie Oliver född i tvillingarnas tecken. Så är även Kristian Luuk och Tage Elander. En tvilling väljer sällan ett yrke som är monotont och inte ger många tillfällen till sociala kontakter. De trivs bäst i händelsernas centrum och missar sällan en chans att placera sig där. En tvilling som hamnat i helt fel yrke kan bli snarstucken och inåtvänd.

Tarotkorten som är kopplade till tvillingens tecken:

De Älskande (The Lovers)

Åtta i Svärd - Hinder (Interference)

Nio i Svärd - Grymhet (Cruelty)

Tio i Svärd - Fördärv (Ruin)


 Väduren

 (21/3 - 19/4)

väduren stjärntecken

Väduren är ett energiknippe med ett stort känsloliv.


Oxen

 (20/4 - 20/5)

oxen stjärntecken

Oxen är ett stjärntecken som är stabil och realist.


Tvillingarna

 (21/5 - 21/6)

tvilling stjärntecken

Tvillingen är ofta en nyfiken och impulsiv person.


Kräftan

 (22/6 - 22/7)

kräftan stjärntecken

Kräftan är en lugn och stark beskyddare. Ofta förälder.


Lejonet

 (23/7 - 22/8)

lejonet stjärntecken

Lejonet är en sann ledare, men blir ibland svartsjuk.


Jungfrun

 (23/8 - 22/9)

jungfrun stjärntecken

Jungfrun är analytisk, ofta självmedveten och källkritisk.


Vågen

 (23/9 - 22/10)

vågen stjärntecken

Personer i vågens tecken är förföriska och charmiga.


Skorpionen

 (23/10 - 21/11)

skorpionen stjärntecken

Skorpionens främsta tecken är intensiv passion.


Skytten

 (22/11 - 21/12)

skytten stjärntecken

Stjärntecknet skytten är en idealist och sann sökare.


Stenbocken

 (22/12 - 19/1)

stenbocken stjärntecken

Stenbocken kan ibland verka blyg och inåtvänd.


Vattumannen

 (20/1 - 18/2)

vattumannen stjärntecken

Vattumannen gör ofta revolt och har många åsikter.


Fiskarna

 (19/2 - 20/3)

fiskarna stjärntecken

Fiskarna är ofta lättpåverkade, vänliga & slarviga.